Javna rasprava („KOPEX-SARAJLIĆ“ d.o.o.)

Na osnovi Odluke broj 06-03-419-03/23/17 donesene na X. redovitoj sjednici održanoj u Mostaru 19.5.2017. godine, Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK

OBAVJEŠTAVA JAVNOST O OPĆOJ RASPRAVI 

FERK je 3.4.2017. godine zaprimio od „KOPEX-SARAJLIĆ“ d.o.o. Srebrenik Zahtjev za izdavanje dozvole za rad (licencije) za trgovinu na

veliko naftnim derivatima osim LPG-om pod brojem 06-03-419/23/17, uz koji je podnositelj zahtjeva priložio potrebne dokumente, sukladno članku 19. odnosno članku 21. Pravilnika o izdavanju dozvola za rad (licencija) za obavljanje energetskih djelatnosti iz sektora naftnog gospodarstva. Postupajući po članku 12. Pravilnika o izdavanju dozvola za rad (licencija) za obavljanje energetskih djelatnosti iz sektora naftnog gospodarstva, FERK je pregledao zahtjev, te je sukladno članku 16. utvrdio kako je zahtjev potpun i usvojio nacrt dozvole.

Zainteresirane osobe imaju mogućnost dostaviti svoje pisane komentare, na Nacrt dozvole za rad (licencije) za trgovinu na veliko naftnim derivatima osim LPG-om, FERK-u od dana objavljivanja ove obavijesti do 29.5.2017. godine do 12 sati, poštom na adresu Blajburških žrtava br. 33, Mostar, kao i na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani i usmeni komentari će biti pažljivo analizirani.

Osobe koje imaju izravan interes sudjelovati u postupku izdavanja dozvole pod uvjetom da im je interes različit od općeg javnog interesa, mogu podnijeti zahtjev za  stjecanje statusa umješača od dana objavljivanja ove obavijesti do 29.5.2017. godine do 12 sati, poštom na adresu Blajburških žrtava br. 33, Mostar, kao i na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ukoliko FERK odobri status umješača, održava se formalna rasprava na kojoj mogu sudjelovati uposlenici FERK-a, podnositelj i umješači, a nazočnost javnosti je dobrodošla.

Tekst Nacrta dozvole za rad (licencije) za trgovinu na veliko naftnim derivatima osim LPG-om možete dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Blajburških žrtava br. 33 u Mostaru ili na internetskoj stranici FERK-a www.ferk.ba.

NACRTI DOZVOLA