Javna rasprava („SFE INTERQUALITY“)

Na temelju Odluke broj 06-03-631-03/47/17 donesene na XIII. redovitoj sjednici održanoj u Mostaru 26.7.2017. godine, Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK

OBAVJEŠTAVA JAVNOST O OPĆOJ RASPRAVI

FERK je 22.6.2017. godine zaprimio od „SFE INTERQUALITY“, vl. Zinete Ćemerlić, iz Prozora-Rame Zahtjev za izdavanje dozvole za

rad za proizvodnju električne energije u mikropostrojenjima OIE, u solarnoj fotonaponskoj elektrani „INTERQUALITY“, naselje Proslap, općina Prozor-Rama, instalirane snage 22,00 kW AC (22,88 kWp DC) i predviđene godišnje proizvodnje 26,50 MWh, pod brojem 06-03-631/47/17, uz koji je podnositelj zahtjeva priložio potrebne dokumente, sukladno članku 20. i članku 21. Pravilnika za izdavanje dozvola (Službene novine Federacije BiH, broj 2/17). Postupajući po članku 12. Pravilnika za izdavanje dozvola, FERK je pregledao zahtjev i utvrdio kako je potpun, te je sukladno članku 16. ovog pravilnika usvojio nacrt dozvole.

Zainteresirane osobe imaju mogućnost dostaviti svoje pisane komentare, na Nacrt dozvole za rad za proizvodnju električne energije u mikropostrojenjima OIE za „SFE INTERQUALITY“, vl. Zinete Ćemerlić, iz Prozora-Rame, FERK-u od dana objavljivanja ove obavijesti do 11.8.2017. godine do 12 sati, poštom na adresu Blajburških žrtava br. 33, Mostar, kao i na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani i usmeni komentari će se analizirati i bit će pažljivo razmotreni.

Osobe koja imaju izravan interes sudjelovati u postupku izdavanja dozvole pod uvjetom da im je interes različit od općeg javnog interesa, mogu podnijeti zahtjev za  stjecanje statusa umješača od dana objavljivanja ove obavijesti do 11.8.2017. godine do 12 sati, poštom na adresu Blajburških žrtava br. 33, Mostar, kao i na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Ukoliko FERK odobri status umješača, održava se formalna rasprava na kojoj mogu sudjelovati zaposlenici FERK-a, podnositelj zahtjeva i umješači, a nazočnost javnosti je dobrodošla.

Tekst Nacrta dozvole za rad za proizvodnju električne energije možete dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Blajburških žrtava br. 33 u Mostaru ili na internetskoj stranici FERK-a, www.ferk.ba.

 

NACRTI DOZVOLA