Javne rasprave

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK, na temelju odluke donesene na XVIII. redovitoj sjednici održanoj u Mostaru, 7.11.2017. godine, upućuje

OBAVIJEST O OPĆOJ RASPRAVI o Nacrtu odluke o izmjenama i dopunama odluke o tarifnim stavovima za korisnike distribucijskog sustava Javnog preduzeća Elektroprivreda Bosne i Hercegovine d.d. - Sarajevo

FERK je 7.11.2017. godine na XVIII. redovitoj sjednici usvojio Nacrt odluke o izmjenama i dopunama odluke o tarifnim

stavovima za korisnike distribucijskog sustava Javnog preduzeća Elektroprivreda Bosne i Hercegovine d.d. - Sarajevo.

Presliku Nacrta odluke o izmjenama i dopunama odluke o tarifnim stavovima za korisnike distribucijskog sustava Javnog preduzeća Elektroprivreda Bosne i Hercegovine d.d. - Sarajevo, možete dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Blajburških žrtava br. 33 u Mostaru ili na internetskoj stranici FERK-a www.ferk.ba.

Zainteresirane pravne i fizičke osobe mogu podnositi pisane komentare na Nacrt odluke o izmjenama i dopunama odluke o tarifnim stavovima za korisnike distribucijskog sustava Javnog preduzeća Elektroprivreda Bosne i Hercegovine d.d. – Sarajevo u razdoblju od dana objavljivanja obavijesti do dana isteka roka za podnošenje pisanih komentara. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani komentari će biti pažljivo analizirani.

Svoje pisane komentare možete dostavljati na adresu FERK-a ili na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 16.11.2017. godine do 12 sati.

FERK će na svojoj internetskoj stranici objaviti zaprimljene komentare i izvješće voditelja postupka opće rasprave.

NACRTI ODLUKA

Regulatorna komisija za energiju u FBiH - FERK
Blajburških žrtava br.33
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: 036 44 99 00
Faks: 036 333-507/508

Transakcijski račun [KM] :

5550000013715624;
kod Nova Banka a.d.

Prijava za Newsletter:

Uvjeti i odredbe