Javne rasprave

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK, na temelju odluke donesene na I. redovitoj sjednici održanoj u Mostaru, 21.1.2019. godine, upućuje

OBAVIJEST O OPĆOJ RASPRAVI o Nacrtu pravilnika o izmjenama Pravilnika o metodologiji za izračunavanje naknada za priključenje i definiranje rokova i uvjeta za priključak na distribucijsku mrežu

FERK je 21.1.2019. godine na I. redovitoj sjednici FERK-a usvojio Nacrt pravilnika o izmjenama Pravilnika o metodologiji za izračunavanje naknada za priključenje i definiranje rokova i uvjeta za priključak na distribucijsku mrežu s Obrazloženjem, te vas pozivamo da sudjelujete na općoj raspravi FERK-a o nacrtu.

FERK će održati opću raspravu o Nacrtu pravilnika o izmjenama Pravilnika o metodologiji za izračunavanje naknada za priključenje i definiranje rokova i uvjeta za priključak na distribucijsku mrežu 12.2.2019. godine u Mostaru, u prostorijama FERK-a, s početkom u 13 sati. Na opću raspravu mogu doći sve zainteresirane pravne i fizičke osobe, kojima će se pružiti mogućnost davanja komentara na nacrt. Presliku nacrta i Obrazloženja uz isti možete dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Kneza Domagoja 12 A, u Mostaru ili na internetskoj stranici FERK-a, www.ferk.ba.

Zainteresirane pravne i fizičke osobe mogu podnositi pisane komentare na nacrt u razdoblju od dana objavljivanja obavijesti do dana isteka roka za podnošenje pisanih komentara. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani i usmeni komentari bit će pažljivo razmotreni. Svoje pisane komentare možete dostavljati na adresu FERK-a ili na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 15.2.2019. godine do 12 sati.

FERK će na svojoj internet stranici objaviti zaprimljene komentare i Izvješće voditelja postupka s održane opće rasprave.


NACRT I DOKUMENTI

 

           

Regulatorna komisija za energiju u FBiH - FERK
Kneza Domagoja 12 A
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: 036 44 99 00
Faks: 036 333-507/508

Transakcijski račun [KM]:
1401011020000817  
kod Sberbank BH d.d. Sarajevo

Prijava za Newsletter:

Uvjeti i odredbe