Јавне расправе

Регулаторна комисија за енергију у Федерацији Босне и Херцеговине - ФЕРК, на основу одлуке донесене на XVIII редовној сједници одржаној у Мостару, 07.11.2017. године, упућује

ОБАВЈЕШТЕЊЕ О ОПШТОЈ РАСПРАВИ о Нацрту одлуке о измјенама и допунама одлуке о тарифним ставовима за кориснике дистрибутивног система Јавног подузећа „Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне“ дионичко друштво Мостар

ФЕРК је 07.11.2017. године на XVIII редовној сједници усвојио Нацрт одлуке о измјенама и допунама

одлуке о тарифним ставовима за кориснике дистрибутивног система Јавног подузећа „Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне“ дионичко друштво Мостар.

Копију Нацрта одлуке о измјенама и допунама одлуке о тарифним ставовима за кориснике дистрибутивног система Јавног подузећа „Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне“ дионичко друштво Мостар, можете добити сваким радним даном од 11:00 до 13:00 часова, у сједишту ФЕРК-а, на протоколу, Блајбуршких жртава бр. 33 у Мостару или на интернет страници ФЕРК-а, www.ferk.ba.

Заинтересована правна и физичка лица могу подносити писане коментаре на Нацрт одлуке о измјенама и допунама одлуке о тарифним ставовима за кориснике дистрибутивног система Јавног подузећа „Електропривреда Хрватске заједнице Херцег Босне“ дионичко друштво Мостар у периоду од дана објављивања обавјештења до дана истека рока за подношење писаних коментара. Писани коментари морају бити потписани. Писани коментари ће бити пажљиво анализирани.

Своје писане коментаре можете достављати на адресу ФЕРК-а или на електронску адресу Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. до 16.11.2017. године до 12:00 часова.

ФЕРК ће на својој интернет страници објавити примљене коментаре и извјештај водитеља поступка опште расправе.

НАЦРТИ ОДЛУКА

Регулаторна комисија за енергију у ФБиХ - ФЕРК
Блајбуршких жртава бр. 33
88000 Мостар ФБиХ 
Босна и Херцеговина

Телефон: 036 44 99 00
Факс: 036 333-507/508

Трансакцијски рачун [КМ] :

5550000013715624;
код Нова банка а.д.

Пријава за Newsletter:

Услови и одредбе