Javne rasprave

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK, na temelju odluke donesene na II. redovitoj sjednici održanoj u Mostaru, 30.1.2023. godine, upućuje

OBAVIJEST O OPĆOJ RASPRAVI
o Nacrtu pravilnika o izmjenama i dopunama
Pravilnika o metodologiji za utvrđivanje referentne cijene električne energije

FERK je 30.1.2023. godine na II. redovitoj sjednici FERK-a usvojio Nacrt pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o metodologiji za utvrđivanje referentne cijene električne energije s Obrazloženjem, te vas pozivamo da sudjelujete na općoj raspravi FERK-a o nacrtu.

FERK će održati opću raspravu o Nacrtu pravilnika o izmjenama i dopunama Pravilnika o metodologiji za utvrđivanje referentne cijene električne energije 16.2.2023. godine u Mostaru, u prostorijama FERK-a, s početkom u 10 sati. Na opću raspravu mogu doći sve zainteresirane pravne i fizičke osobe kojima će se pružiti mogućnost davanja komentara na nacrt pravilnika. Presliku nacrta pravilnika i obrazloženja uz nacrt pravilnika možete dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Kneza Domagoja 12 A u Mostaru ili na internetskoj stranici FERK-a, www.ferk.ba.

Zainteresirane pravne i fizičke osobe mogu podnositi pisane komentare na nacrt pravilnika u razdoblju od dana objave obavijesti do dana isteka roka za podnošenje pisanih komentara. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani i usmeni komentari bit će pažljivo razmotreni. Svoje pisane komentare možete dostavljati na adresu FERK-a ili na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 17.2. 2023. godine do 12 sati.

FERK će na svojoj internetskoj stranici objaviti zaprimljene komentare i Izvješće voditelja postupka s održane opće rasprave.

NACRT PRAVILNIKA / OBRAZLOŽENJE

Regulatorna komisija za energiju u FBiH - FERK
Kneza Domagoja 12 A
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: 036 44 99 00
Faks: 036 333-507/508

Transakcijski račun [KM]: 
1027140000023722
kod „UNION BANKA d.d. Sarajevo “ 

 

Prijava za Newsletter:

Uvjeti i odredbe