Javne rasprave

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK, na temelju odluke donesene na VI. redovitoj sjednici održanoj u Mostaru, 15.3.2024. godine, upućuje

OBAVIJEST O OPĆOJ RASPRAVI

o Nacrtu pravilnika o metodologiji utvrđivanja podrijetla električne energije, izračuna i objave strukture preostale električne energije u Federaciji Bosne i Hercegovine

FERK je 15.3.2024. godine na VI. redovitoj sjednici FERK-a usvojio Nacrt pravilnika o metodologiji

utvrđivanja podrijetla električne energije, izračuna i objave strukture preostale električne energije u Federaciji Bosne i Hercegovine s Obrazloženjem, te vas pozivamo da sudjelujete u općoj raspravi FERK-a o nacrtu.

FERK će održati usmenu opću raspravu o Nacrtu pravilnika o metodologiji utvrđivanja podrijetla električne energije, izračuna i objave strukture preostale električne energije u Federaciji Bosne i Hercegovine 26.3.2024. godine u Mostaru, u prostorijama FERK-a, s početkom u 11 sati. Na usmenu opću raspravu mogu doći sve zainteresirane pravne i fizičke osobe kojima će se pružiti mogućnost davanja komentara na nacrt pravilnika. Presliku nacrta pravilnika i Obrazloženja uz nacrt pravilnika možete dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Kneza Domagoja 12 A u Mostaru ili na službenoj internetskoj stranici FERK-a, www.ferk.ba.

Zainteresirane pravne i fizičke osobe mogu podnositi pisane komentare na Nacrt pravilnika u razdoblju od dana objavljivanja obavijesti do dana isteka roka za podnošenje pisanih komentara. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani i usmeni komentari bit će pažljivo razmotreni. Svoje pisane komentare možete dostavljati na adresu FERK-a ili na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 29.3. 2024. godine do 12 sati.

FERK će na svojoj službenoj internetskoj stranici objaviti zaprimljene komentare i izvješće voditelja postupka s opće rasprave.

           

 Izvješće        Nacrt         Obrazloženje 

 

Regulatorna komisija za energiju u FBiH - FERK
Kneza Domagoja 12 A
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: 036 44 99 00
Faks: 036 333-507/508

Transakcijski račun [KM]: 
1027140000023722
kod „UNION BANKA d.d. Sarajevo “ 

 

Prijava za Newsletter:

Uvjeti i odredbe