Javne rasprave

Regulatorna komisija za energiju u Federaciji Bosne i Hercegovine - FERK, na temelju odluke donesene na VIII. redovitoj sjednici održanoj u Mostaru, 4.4.2024. godine, upućuje

OBAVIJEST O OPĆOJ RASPRAVI

o Nacrtu pravilnika o proizvodnji električne energije za vlastite potrebe

FERK je 4.4.2024. godine na VIII. redovitoj sjednici FERK-a usvojio Nacrt pravilnika o proizvodnji električne energije za vlastite potrebe s Obrazloženjem, te vas pozivamo da sudjelujete u općoj raspravi FERK-a o nacrtu.

FERK će održati usmenu opću raspravu o Nacrtu pravilnika o proizvodnji električne energije za vlastite potrebe 15.4.2024.

godine u Mostaru, u prostorijama FERK-a, s početkom u 12 sati. Na usmenu opću raspravu mogu doći sve zainteresirane pravne i fizičke osobe kojima će se pružiti mogućnost davanja komentara na nacrt pravilnika. Presliku nacrta pravilnika i obrazloženja uz nacrt pravilnika možete dobiti svakim radnim danom od 11 do 13 sati, u sjedištu FERK-a, na protokolu, Kneza Domagoja 12 A u Mostaru ili na službenoj internetskoj stranici FERK-a, www.ferk.ba.

Zainteresirane pravne i fizičke osobe mogu podnositi pisane komentare na nacrt pravilnika u razdoblju od dana objavljivanja obavijesti do dana isteka roka za podnošenje pisanih komentara. Pisani komentari moraju biti potpisani. Pisani i usmeni komentari bit će pažljivo razmotreni. Svoje pisane komentare možete dostavljati na adresu FERK-a ili na elektroničku adresu Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do 16.4. 2024. godine do 12 sati.

FERK će na svojoj službenoj internetskoj stranici objaviti zaprimljene komentare i izvješće voditelja postupka s opće rasprave.

 

 Izvješće      Nacrt      Obrazloženje    

 

Regulatorna komisija za energiju u FBiH - FERK
Kneza Domagoja 12 A
88000 Mostar
Bosna i Hercegovina

Telefon: 036 44 99 00
Faks: 036 333-507/508

Transakcijski račun [KM]: 
1027140000023722
kod „UNION BANKA d.d. Sarajevo “ 

 

Prijava za Newsletter:

Uvjeti i odredbe